Skip to main content

Oletko kyllästynyt tehottomuuteen, odotteluun ja kasvottomaan palveluun? Me olemme.

Päivittäin muuttuvat tilanteet ja toimintaympäristö asettaa varsinkin pk-yrittäjän tuon tuosta epäedulliseen asemaan rajallisien resurssien, osaamisen ja puutteellisen ajan vuoksi. Yrittäjän kaikista tärkein resurssi on lopulta aika. Kun ulkoistat pakolliset tukitoiminnot, kuten taloushallinnon ja muut neuvontapalvelut, teet välittömästi heikkoudesta vahvuuden, paikkaat osaamisvajeen ja tasoitat pelikentän epätasaisten voimavarojen maailmassa.

Viljo on erikoistunut tarpeeseen hallinnoida yrittäjyyden luovaa kaaosta osaajaverkostolla, joka tilanteesta riippumatta kykenee tuottamaan tehokkaasti oikeita taloudellisia ratkaisuja.

Emme ole erityisen kiinnostuneita pönötyksestä, suurista puheista ja tyhjistä lupauksista–ne hukkaavat kaikkien aikaa, eivätkä ole siten meitä varten.

Sitä vastoin suhtaudumme ylpeydellä kykyymme tuottaa hyviä lopputulemia näennäisen heikoistakin lähtökohdista. Itse ratkaisumallilla ei niinkään ole väliä, kunhan se toimii.

Asiakkaanamme voit kohdentaa ajankäytön liiketoiminnan kehittämiseen, kilpailuedun vaalimiseen tai vaikka vapaa-aikaan. Palvelumme on luotu liiketoimintasi kasvua varten ja sopii niin pieneen kuin suurempaankin pulmaan.Yhteistyömme seurauksena säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Menestyksesi ei ole meiltä pois–päinvastoin

Helpottaa kummasti yhteistyötä.

ELIAS SARÉN

Toimitusjohtaja
 050 372 3479

ELIAS SARÉN
Toimitusjohtaja

 050 372 3479

Uusi tuttavuus?

Pyydä tarjous!

Yhteystietomme
Haluatko tietää lisää...

Painavaa asiaa

Lue blogia