Skip to main content

Tervetuloa
Viljon maailmaan!

Tiesitkö, että neuvoihimme luottaa jo yli 1400 yritystä ja yrittäjää?

Meistä sanottua:

Jätä tarjouspyyntö


Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä tarjouspyynnön lähettämisestä.

Kiitos Viljo! Sanotaan ettei hyvää saa halvalla, mutta nähtävästi laatuun nähden huokean tilitoimiston löytäminen on tänä päivänä mahdollista. Vahva suositus!

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Viljo on tehostanut toimintaamme valtavasti. Olemme saaneet tekemiseen virtaviivaisuutta ja läpinäkyvyyttä, jotka olemme pystyneet kanavoimaan yrityksemme ydinbisneksen hoitamiseen.
Nimimerkillä ”Olisimmepa vaihtaneet aikaisemmin!”

Toimitusjohtaja

Eri aloilla hehkutetaan ehkä liikaakin automaatiota ja digitalisaatiota, mutta Viljo on todistetusti onnistunut valjastamaan molemmat osa-alueet asiakkaan eduksi. Jälkikäteen ajateltuna kirjanpitomme oli varsin hukkalämmöllä käyvää, nyt säästyy niin aikaa kuin rahaa – mukava yhdistelmä!

Yrittäjä

Palvelu on erinomaista ja ammattihenkilöt asialla.

Yrittäjä

Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Viljon kanssa yrittäjän arjesta on yksi merkittävä asia vähemmän huolehtimatta. Vahva suositus!

Yrittäjä

Yrittäjänä fokuksena on keskittää oma energia yrityksen idean toteuttamiseen, eli erilaisiin psykologin palvelujen tuottamiseen. Numerot eivät ole minun juttuni. Humanistina olen tosi tyytyväinen voidessani luottaa kirjanpidollisten ja muiden taloushallinnon asioiden hoitumiseen, sekä konsultointiin ilman ylimääräistä huolehtimista tai tsekkausta. Lisäbonusta tulee nuorekkaista ja kivoista yhteistyökumppaneista!

Yrittäjä