Skip to main content

Kiinnostaako ohituskaista taloushallintoalan aallonharjalle? Trainee-ohjelmamme on poikkeuksellisen mielenkiintoinen matka kohti erityisasiantuntijuutta.

Viljo Tilitoimisto Oy on Varsinais-Suomalainen perheyrityksen arvoin johdettu nykyaikainen työpaikka, joka ei pelkää kyseenalaistaa vanhoja käytäntöjä.

Viljolla sinua odottavat erinomaisen sijainnin ja ensiluokkaisten työvälineiden lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus itsesi kehittämiseen alan kovimpien osaajien tukemana. Henkilökunnan hyvinvointi, osaaminen, sekä huippulaadukas palvelu ovat meille kunnia-asia.

Ymmärrystä kirjanpidon ja liiketoiminnan alueilta on hyvä löytyä sopivasti, jotta itsenäinen työ onnistuu. Uskomme vahvasti ammatilliseen kasvuun ja uuden oppimiseen, joten avoin mieli, sekä asenne kantavat pitkälle. Lisäksi oleellista on, että uudet ideat tai toimintatavat eivät aiheuta harmaita hiuksia. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea aikaansaava ja aito.

Mikäli viestit selkeästi, olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja nopea oppimaan – jutellaan ja selvitetään mihin kaikkeen pystytkään.

Etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen alta tai osoitteessa https://viljotilitoimisto.fi/meille-toihin. Muista liittää mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja mahdollinen palkkatoiveesi perusteluineen.

Listaathan hakemuksessa osaamistasosi eri taloushallintoalan ohjelmistoista, sekä liität kopion opintorekisteriotteesta.

Tehtävään liittyvät kysymykset voi esittää Joni Silvennoiselle sähköpostitse osoitteeseen joni@viljotilitoimisto.fi tai puhelimitse 050 494 8878 (ma-pe klo 12-16).

Täytä hakemus alta

Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg
Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg