Skip to main content

Yrittäjyyden syviin ja hyviin hetkiin.

Paikallinen. Luova. Luotettava.

Tervetuloa Viljon maailmaan!

1978

Juuret vuodessa

+1400

Tyytyväistä yrittäjää

Kiitos Viljo! Sanotaan ettei hyvää saa halvalla, mutta nähtävästi laatuun nähden huokean tilitoimiston löytäminen on tänä päivänä mahdollista. Vahva suositus!

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Viljo on tehostanut toimintaamme valtavasti. Olemme saaneet tekemiseen virtaviivaisuutta ja
läpinäkyvyyttä, jotka olemme pystyneet kanavoimaan yrityksemme ydinbisneksen hoitamiseen.
Nimimerkillä ”Olisimmepa vaihtaneet aikaisemmin!”

Toimitusjohtaja

Eri aloilla hehkutetaan ehkä liikaakin automaatiota ja digitalisaatiota, mutta Viljo on todistetusti onnistunut valjastamaan molemmat osa-alueet asiakkaan eduksi. Jälkikäteen ajateltuna kirjanpitomme oli varsin hukkalämmöllä käyvää, nyt säästyy niin aikaa kuin rahaa – mukava yhdistelmä!

Yrittäjä

Palvelu on erinomaista ja ammattihenkilöt asialla.

Yrittäjä

Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Viljon kanssa yrittäjän arjesta on yksi merkittävä asia vähemmän huolehtimatta. Vahva suositus!

Yrittäjä

Yrittäjänä fokuksena on keskittää oma energia yrityksen idean toteuttamiseen, eli erilaisiin psykologin palvelujen tuottamiseen. Numerot eivät ole minun juttuni. Humanistina olen tosi tyytyväinen voidessani luottaa kirjanpidollisten ja muiden taloushallinnon asioiden hoitumiseen, sekä konsultointiin ilman ylimääräistä huolehtimista tai tsekkausta. Lisäbonusta tulee nuorekkaista ja kivoista yhteistyökumppaneista!

Yrittäjä

Tervetuloa
Viljon maailmaan!

Luova, luotettava ja lyömätön neuvonantaja.

Viljo on luotu asiakkaille, jotka arvostavat omaa aikaa, vaivattomuutta ja paikallista palvelua. Olemme luova ja edistyksellinen neuvonantaja, joka ei tingi palvelun laadusta.

Olemme digitalisaation edelläkävijä, jotta sinun ei tarvitse, ja arkesi olisi mahdollisimman sujuvaa. Asiakkaanamme valitset, hoidetaanko taloutesi täysin sähköisesti vai perinteisesti paperilla.

Asiakkaanamme olet aina askeleen edellä, tiedät mistä maksat, mitä maksat ja mitä sillä saat.

SÄÄSTÄT AIKAA
Kaikkien ongelmien ratkaiseminen omin voimin ei aina ole järkevää. Pulmaksi voi muodostua osaamisen, kontaktien tai ajan puute. Anna meidän etsiä toteutuskelpoisin ratkaisu puolestasi. Aihe kuin aihe. Helppo tai haastava. Kysy meiltä, Viljo auttaa.

RAUTAISTA OSAAMISTA
Aito, erottuva ja ammattitaitoinen. Viljo hoitaa alusta loppuun kaiken taloushallintoon liittyvän edistyksellisellä otteella ja panostukset näkyvät positiivisesti asiakkaidemme liiketoiminnassa.

KEHITYSTÄ JA KASVUA
Tuntuuko, että jokin liiketoiminnassa ei ole kohdallaan tai aikaa kuluu vääriin asioihin? Tuore ja luova näkökulma yleensä auttaa. Erityisosaamistamme ovat pienet ja suuret yritysjärjestelyt, yritysrahoitus ja tehokkaat toimintatavat. Tehtävämme on kuitenkin ymmärtää ja kehittää yrittäjyyden kaikkia osa-alueita.

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA
Ensiluokkainen palvelu on Viljon sydän. Emme pelkää työntekoa vaan sitoudumme jokaiseen kasvutarinaan täysin ja tinkimättä. Työt hoidetaan tehokkaasti ja tarkasti, ilman enempää jaarittelua.

TEHOKKUUTTA
Viljon palvelut rakentuvat asiakkaan tarpeiden varaan huomisen työtapoja, sekä työkaluja hyödyntäen. Tavoitteenamme on säästää asiakkaidemme aikaa, rahaa ja hermoja.

Helpottaa kummasti yhteistyötä.