Skip to main content

Etsimme Turun talousalueelta kirjanpitäjää ratkomaan yritysasiakkaidemme taloushallintoon liittyviä kysymyksiä. Ensisijainen toimipaikka sijaitsee Raision toimipisteellämme osoitteessa Tornikatu 2.

Mikäli viestit selkeästi, olet tunnollinen, nopea ja itsenäinen, voit olla etsimämme henkilö.

Kokemusta kirjanpidon parissa tulee olla sopivasti, jotta itsenäinen työ tilinpäätöksineen onnistuu. Lisäksi sinulle on muodostunut kuva mitä odotat itseltäsi, mutta toisaalta uudet ideat tai toimintatavat eivät aiheuta harmaita hiuksia. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin henkilöä, joka on aikaansaava ja aito.

Meillä sinua odottavat osaavan kirjanpitotiimin lisäksi muut taloushallintoalan ammattilaiset, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä. Henkilökunnan hyvinvointi, osaaminen sekä huippulaadukas palvelu ovat kunnia-asia. Osittainen etätyö on mahdollista hakijan kyvykkyys ja osaamistaso huomioiden.

Viljo Tilitoimisto Oy:n (https://viljotilitoimisto.fi) juuret ovat tukevasti vuodessa 1978, mutta olemme kehittyvä yritys, joka ei pelkää kyseenalaistaa vanhoja normeja. Ammattitaitoinen sekä monipuolinen henkilökuntamme luovat rikkaan työympäristön, missä kollegat viihtyvät ja tukevat toinen toisiaan.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, mainion työyhteisön sekä mahdollisuuden yhdistää numeroita ja ihmiskeskeisyyttä oikeassa suhteessa, modernilla otteella. Kiinnostuksen ja kyvykkyyden mukaan on myös mahdollisuus osallistua käyttöönottoprojekteihin ja kehittämään asiakkaiden sähköisiä taloushallintopalveluja.

Ammattilaiselle kuuluvat kilpailukykyinen palkka, ensiluokkaiset työvälineet, sekä muita henkilökuntaetuja.

Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen viimeistään 31.03.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Muista liittää mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja mahdollinen palkkatoiveesi.

Listaathan hakemuksessa osaamistasosi eri taloushallintoalan ohjelmistoista.

Tehtävään liittyvät kysymykset voi esittää sähköpostitse toimitusjohtaja Elias Sarénille osoitteeseen elias@viljotilitoimisto.fi tai puhelimitse 050 372 3479 (ti-ke klo 12-16).

Täytä hakemus alta

Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg
Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg