Skip to main content

Viljo Tilitoimisto Oy on Varsinais-Suomalainen perheyrityksen arvoin johdettu nykyaikainen työpaikka, joka ei pelkää kyseenalaistaa vanhoja käytäntöjä.

Etsimme joukkoon kirjanpidon taitajia, sekä muita taloushallintoalan lahjakkuuksia poikkeuksellisen mielenkiintoiselle matkalle.

Viljolla sinua odottavat erinomaisen sijainnin ja ensiluokkaisten työvälineiden lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus itsesi kehittämiseen alan kovimpien osaajien tukemana. Henkilökunnan hyvinvointi, osaaminen, sekä huippulaadukas palvelu ovat meille kunnia-asia. Palkkaus ja tehtävänkuva voidaan räätälöidä tarkemmin omien vahvuuksiesi pohjalta.

Osaamista kirjanpidon parista on hyvä löytyä sopivasti, jotta itsenäinen työ onnistuu. Uskomme vahvasti ammatilliseen kasvuun ja uuden oppimiseen, joten avoin mieli, sekä asenne kantavat pitkälle. Lisäksi oleellista on, että tiedät mitä odotat itseltäsi, eivätkä uudet ideat tai toimintatavat aiheuta harmaita hiuksia. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea aikaansaava ja aito.

Mikäli viestit selkeästi, olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja nopea oppimaan – jutellaan ja selvitetään mihin kaikkeen yhdessä pystymme!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen alta tai osoitteessa https://viljotilitoimisto.fi/meille-toihin. Muista liittää mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja mahdollinen palkkatoiveesi.

Listaathan hakemuksessa osaamistasosi eri taloushallintoalan ohjelmistoista.

Tehtävään liittyvät kysymykset voi esittää Joni Silvennoiselle sähköpostitse osoitteeseen joni@viljotilitoimisto.fi tai puhelimitse 050 494 8878 (ma-pe klo 12-16).

Täytä hakemus alta

Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg
Click or drag a file to this area to upload.
Tiedoston maksimikoko on 2 MB. | Sallitut tiedostopäätteet ovat: .doc, .docx, .pdf, .odt, .txt, .rtf, .png, .jpg