Skip to main content

Ajankohtaista

Viljo omin sanoin

Millainen Viljo on ja miten johto, sekä työntekijät ajattelevat? Entä mitä mieltä ovat asiakkaat?
Tutustu osioon ja ota selvää!

Taloushallinnon lisäksi olemme yrittäjän tukena kaikissa yrittäjyyden haasteissa ottaen huomioon sekä lyhyen, että pitkän tähtäimen suunnitelmat. Kun yrittäjää palvelee itselleen mieluisat työkalut, muuttuu arki merkillisen helpoksi Viljon matkassa.

Elias Saréntoimitusjohtaja

Työilmapiiri on mukava, keskinäinen konsultaatio auttaa hankalammissa tehtävissä ja monipuoliset työmahdollisuudet piristävät rutiineja.

Sari Uttulakirjanpitäjä

Ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään, niihin jotka saavat jotain aikaan ja niihin jotka kulkevat perässä ja arvostelevat! (–Seneca)

Kirsi Rannikkokirjanpitäjä, palkanlaskija

Olen iloinen, huumorintajuinen ja pidän työstäni. Työkaverit ovat ihania ja meillä sujuu yhteistyö hyvin keskenämme, voin aina pyytää apua tarvittaessa.

Anne Kalliolakirjanpitäjä, palkanlaskija

Koen tekeväni tärkeää työtä linkkinä asiakkaiden ja viranomaisten välillä. Ja muutenkin auttavana pienyrittäjiä luovimaan byrokratian ihmeellisessä maailmassa.
Parasta päivissä lienee kuitenkin työkaverit, joiden kanssa saa nauraa.

Aulikki Moisiokirjanpitäjä, palkanlaskija

Monipuolisten työtehtävien ja huippuasiakkaiden parissa työskentely kannustavassa ja mukavassa työyhteisössä tekee työpäivistä miellyttäviä.
Mahdollisuus saada haasteita, ja tunne kun pystyt niihin vastaamaan tuo positiivisen kannusteen itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen
alati muuttuvassa mielenkiintoisessa taloushallinnon maailmassa. ”Tykkään Todella”.

Sirpa Vesalakirjanpitäjä

Kiitos Viljo! Sanotaan ettei hyvää saa halvalla, mutta nähtävästi laatuun nähden huokean tilitoimiston löytäminen on tänä päivänä mahdollista. Vahva suositus!

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Viljo on tehostanut toimintaamme valtavasti. Olemme saaneet tekemiseen virtaviivaisuutta ja läpinäkyvyyttä, jotka olemme pystyneet kanavoimaan yrityksemme ydinbisneksen hoitamiseen. Nimimerkillä ”Olisimmepa vaihtaneet aikaisemmin!”

Toimitusjohtaja

Eri aloilla hehkutetaan ehkä liikaakin automaatiota ja digitalisaatiota, mutta Viljo on todistetusti onnistunut valjastamaan molemmat osa-alueet asiakkaan eduksi. Jälkikäteen ajateltuna kirjanpitomme oli varsin hukkalämmöllä käyvää, nyt säästyy niin aikaa kuin rahaa – mukava yhdistelmä!

Yrittäjä

Palvelu on erinomaista ja ammattihenkilöt asialla.

Yrittäjä

Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Viljon kanssa yrittäjän arjesta on yksi merkittävä asia vähemmän huolehtimatta. Vahva suositus!

Yrittäjä

Yrittäjänä fokuksena on keskittää oma energia yrityksen idean toteuttamiseen, eli erilaisiin psykologin palvelujen tuottamiseen. Numerot eivät ole minun juttuni. Humanistina olen tosi tyytyväinen voidessani luottaa kirjanpidollisten ja muiden taloushallinnon asioiden hoitumiseen, sekä konsultointiin ilman ylimääräistä huolehtimista tai tsekkausta. Lisäbonusta tulee nuorekkaista ja kivoista yhteistyökumppaneista!

Yrittäjä

Tiesitkö, että neuvoihimme luottaa jo yli 1400 yritystä ja yrittäjää?

Pyydä tarjous